Gå til innhold
Norsk – Norge
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Brukere og rettigheter

En kan sette opp flere brukere med ulik tilgang i Checkin. Du bestemmer hvem som har tilgang til hva!

Hva betyr de ulike tilgangene

Hvordan gi tilgang til en ny bruker i systemet

Hvordan gi tilgang til kun deler av systemet

Hva betyr de ulike tilgangene

 

Administrator/admin: Tilgang til alle funksjoner og endringsmuligheter. Det er også kun denne tilgangen som kan benytte seg av «admin-påmelding» inne på arrangementene. 

Power-bruker/power: Tilgang til mye av det samme som admin-tilgangen. Unntak er admin-påmelding, kan ikke legge til flere brukere og rettigheter eller slette/avlyse arrangement. 

Skrivetilgang/skrive: Tilgang til å se hele arrangementet og endre på det.
Har ikke mulighet til å slette/avlyse et arrangement, eller til nedtrekksmenyen der «Kundeinformasjon» og «Brukere og rettigheter» ligger. 

Lesetilgang/lese: Har tilgang til systemet men kan ikke gjøre noen endringer.
De har ikke tilgang til «Rediger arrangement», kan ikke gjøre endringer på en bestilling og kan ikke redigere kontakter i «Kontakter». 

Nekt tilgang: Denne blir brukt dersom du ønsker at de skal ha tilgang til hele systemet bortsett fra 1 del av det. Så dersom du for eksempel har mange arrangement og ønsker at en bruker skal se alle bortsett fra 1 av de. Da kan du gå inn og sette «Nekt tilgang» på det ene arrangementet. 

OBS: dersom du ønsker at noen skal miste tilgangen du har gitt de så anbefaler vi å sette en slettedato i stedet for å sette «Nekt tilgang»,

 

Hvordan gi tilgang til en ny bruker i systemet

 

Hele systemet

    1. Gå til «Innstillinger» nederst i sidemenyen og velg «Brukere & rettigheter»

    2. Trykk på «Brukere & rettigheter» 

    3. Trykk på Legg til +

    4. Legg inn kontaktinformasjonen til den du skal legge til som bruker og trykk legg til:

    vindu legg til bruker

     

    5. Velg hvilken tilgang de skal ha til systemet og trykk «Sett tilgang»:

    Man kan huke av hvis brukeren skal få tilgang til underenheter hvis det er opprettet flere organisasjoner under kontoen som det gis tilgang til.

    tilgang bruker

     

    Den nye brukeren vil motta en SMS med passord til systemet. Dette gjelder ikke dersom de allerede har en bruker i systemet. Da vil deres kundekonto bare bli lagt til den brukeren de allerede har, og de vil få tilgang med sitt eksisterende passord. De kan da veksle mellom hvilket kundeforhold de ønsker å jobbe med. Du bytter organisasjon ved å klikke på organisasjonsnavnet øverst i sidemenyen.  

     

    Gi tilgang til deler av systemet

    For eksempel: Du ønsker at en bruker kun skal ha tilgang til arrangementene og ikke økonomi/CRM/Integrasjoner. Da åpner du ⋯-menyen øverst til høyre på «Arrangementer» og velger «Inviter og administrer brukere»:

     

    hengelås tilgang

     

    Trykk så på Legg til+ i vinduet som kommer opp og følg de samme stegene som i forklaringen ovenfor. 

     

    Det samme valget finnes flere steder. Ønsker du at de bare skal ha tilgang til Økonomi? Bruk ⋯-menyen øverst på «Økonomi». Ønsker du at de skal ha tilgang til kun ett arrangement? Bruk ⋯-menyen inne på det arrangementet. Dette gjelder også dersom de bare skal ha tilgang til skanneren for å stå i innsjekken. 

     

    Dersom en oppretter brukere for kun innsjekkssiden, bør disse bli tildelt tilgangsnivå «skrivetilgang» eller høyere.