Kopiering av arrangement
Skal du lage et arrangement som ligner på et du har hatt før? Da kan du kopiere det tidligere arrangementet i stedet for å starte fra bunnen av.
Slik kopierer du et arrangement
- Gå til oversikten over arrangementene dine
- Finn arrangementet du ønsker å kopiere, og trykk på de tre prikkene som ligger helt til høyre
- Du vil da få opp mulighet til å trykke på Dupliser arrangement

Dette må du sjekke etter kopiering
Datoer og klokkeslettAlle datoer og klokkeslett blir tilbakestilt til standardverdier. Dette gjelder både arrangementet, billettene og tilleggsvalgene. Har du for eksempel en earlybird-billett som bare vises i en bestemt periode, må du legge inn datoene på nytt. Vi anbefaler at du går gjennom alle datoer og klokkeslett før du publiserer.
Navn på arrangementsted
Dette kopieres ikke og må legges til på nytt under Generelt.
Billettutsending
Innstillingene under Billettutsending blir kopiert, men funksjonen er slått av. Husk å slå den på igjen, ellers får ikke deltakerne billettene sine.
Arrangementsbilde
Bruker du landingssiden fra Checkin, må du laste opp arrangementsbildet på nytt under Publisering.
For å komme videre til de neste stegene i oppsettet, må du trykke Lagre kopien øverst til høyre.